Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2015. November 11. – Az Újhold 11:11 energiakapuja nyí
  2015-11-09 19:01:53, hétfő
 
   
  Minden Újhold tökéletes alkalmat ad arra, hogy vágyaink megvalósításával foglalkozzunk, hiszen ezen a napon különleges segítő energiákat kapunk az Univerzumból.

A szerdai Újhold azért különleges, mert ahogyan a dátum is mutatja, egy különleges energiakapu nyílik, ami óriási erővel járul hozzá álmaink manifesztálásához.

11:11 - 1111: Angyali szám, melynek jelentése:

Megnyílt egy energiakapu előtted, melyen keresztül megvalósulnak a gondolataid. Válaszd meg bölcsen a gondolataidat ezekben az időkben, mert ezek segítik beteljesüléshez a vágyaidat.

A félelmeiddel egyáltalán ne törődj, különben azok válnak valóra! /Doreen Virtue/

A Skorpió az Újhold jegyében van, így ez különösen alkalmas arra, hogy befogadd az életedbe vágyott dolgokat és mind magadnak, mind másoknak is jót adj.

Hogy ezen a napon félelmeink helyett vágyaink teremtő ereje domináljon, mondd el az alábbi kéréseket:

Drága Istenem, és Angyalok, köszönöm, hogy ezen a napon a félelmeim helyett a szeretettel és fénnyel teli gondolataim teremtenek és ma általatok vezérelve teljesen biztonságban érzem magam, és tudom, látom és érzem, hogy vágyaim az isteni időzítés szerint a Föld összes élőlényének javát szolgálva válnak valóra. Köszönöm, hogy képes vagyok elfogadni az életembe érkező Isteni ajándékokat, csodás megoldásokat, melyek saját belső békémet és mindenki örömét és javát szolgálják.

Drága Istenem és Angyalok, köszönöm a bőség életembe most érkező valamennyi formáját és köszönöm, hogy embertársaimmal együtt emlékeztettek az Univerzum bőségének végtelenségére, mely valamennyi élőlénye számára a legnagyobb jót biztosítja, hiszen Isten gyermekeiként ez mindannyiunk osztályrésze.

Köszönöm, hogy vágyaim már valóra is váltak:

.....itt sorold fel mindazt, amire vágysz......

Ezt kérem, vagy ettől nagyobb jót, mely mindenki számára a legjobbat hozza el.

Köszönöm.

Az Imát nyugodt körülmények között, lágy zeneszó mellett, gyertyát gyújtva mondd el. Ezzel készülve az imára, lelked ünneplőbe öltözik, belép a hétköznapok rohanásából a Most-ba és ezáltal tisztábban kapcsolódsz össze az Univerzum Fényével. Az Ima előtt kérheted Szent Mihály Arkangyalt, hogy legyen melletted.

Egy gyertyát meggyújtani és szíved tiszta szándékával egy fohászt elmondani a legnagyobb jó érdekében nem mágia, hanem a mindannyiunkban ott lévő Isteni szikra, szeretet teremtő erejének használata a Föld összes élőlényének békéje érdekében.

Mi teremtjük a világunkat, attól függően, hogy mit rakunk bele saját szívünkből. Teremtsünk ezen a napon csodákat, fényt, és szeretetet, ami közelebb visz minket ahhoz, hogy egy boldog világban éljünk!

Szeretettel: Sándor Judit
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megvalósításával, mindannyiunkban, beteljesüléshez, embertársaimmal, végtelenségére, emlékeztettek, megvalósulnak, foglalkozzunk, gondolataidat, gyermekeiként, biztonságban, megoldásokat, osztályrésze, mindannyiunk, univerzumból, félelmeiddel, energiakapu, körülmények, szeretettel, kapcsolódsz, élőlényének, szándékával, meggyújtani, ajándékokat, rohanásából, gondolataim, gondolataid, hétköznapok, egyáltalán, legnagyobb, szolgálják, valamennyi, használata, világunkat, teremtenek, teremtsünk, napon különleges, szerdai Újhold, különleges energiakapu, energiakapu előtted, gondolataidat ezekben, félelmeiddel egyáltalán, életedbe vágyott, napon félelmeink, alábbi kéréseket, félelmeim helyett, isteni időzítés, életembe érkező, bőség életembe, legjobbat hozza, hétköznapok rohanásából, gyertyát meggyújtani, Minden Újhold, Doreen Virtue, Drága Istenem, Univerzum Fényével, Szent Mihály Arkangyalt, Sándor Judit,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Egy lelki imádság  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Egy lelki imádság  Akarat  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Egy bizonyos határt  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Egy maradéktalanul uralt világ  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png kislány  Nem méltó hozzád  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Csak a fogyatkozás látható  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png cica  Varga János Veniam - Fontos sz...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Akarat  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Albert Einstein gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Png lepke  Egy hatékony szolga  Png férfi  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png ház  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Nagyi telefonál  Próbálj meg ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Png csokor  Szép napot kívánok  Hogy lehet megtartani  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  A kételkedés kezelése  képre írva  Németh László tollából  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Nevem  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hazára minden embernek szükség...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png ház  Kellemes délutánt kívánok  Mai harmónia kártyám  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Alázat  Még csak most kezdődik a nap  Sose bánj semmit  Próbálj meg ...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ... 
Bejegyzés Címkék
napon különleges, szerdai Újhold, különleges energiakapu, energiakapu előtted, gondolataidat ezekben, félelmeiddel egyáltalán, életedbe vágyott, napon félelmeink, alábbi kéréseket, félelmeim helyett, isteni időzítés, életembe érkező, bőség életembe, legjobbat hozza, hétköznapok rohanásából, gyertyát meggyújtani, fohászt elmondani, napon csodákat, boldog világban, megvalósításával, mindannyiunkban, beteljesüléshez, embertársaimmal, végtelenségére, emlékeztettek, megvalósulnak, foglalkozzunk, gondolataidat, gyermekeiként, biztonságban, megoldásokat, osztályrésze, mindannyiunk, univerzumból, félelmeiddel, energiakapu, körülmények, szeretettel, kapcsolódsz, élőlényének, szándékával, meggyújtani, ajándékokat, rohanásából, gondolataim, gondolataid, hétköznapok, egyáltalán, legnagyobb, szolgálják, valamennyi, használata, világunkat, teremtenek, teremtsünk, különleges, energiákat, domináljon, biztosítja, tisztábban, szeretetet, félelmeink, arkangyalt, szívünkből, kéréseket, érdekében, univerzum, vágyaidat, vezérelve, félelmeim, elmondani, melletted, ünneplőbe, általatok, különösen, elfogadni, jelentése, bőségének, keresztül, szolgálva, teremtjük, tökéletes, legjobbat, köszönöm, dolgokat, gyertyát, magadnak, csodákat, másoknak, vágyaink, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8747 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1813
  • e Hét: 10458
  • e Hónap: 16830
  • e Év: 67621
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.